Eigen inbreng

De heer Hua Song is sinds kort een nieuw bedrijf gestart. Bij dit bedrijf wilt de heer Hua Song graag inbreng van zijn klanten. De klanten mogen verschillende soorten crèmes testen en moeten daar dan een review over schrijven. In ruil daarvoor krijgen ze voor iedereen review en feedback een crème naar keuze gratis. De heer Hua Song vindt het erg belangrijk wat zijn klanten vinden en maakt veel gebruikt van de reviews en feedback die mensen schrijven. Voor de klanten die bij de heer Hua Song in de buurt wonen is het mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen. Als de klant langskomt wordt er mondeling gesproken over de crèmes en kan de klant op die manier zijn feedback geven.

mrgreenTijdens het langskomen is het ook mogelijk om te komen met een grotere groep. Ben je met een groep die bestaat uit meer dan 10 mensen, dan geeft de heer Hua Song een workshop. Met deze workshop kan de klant leren hoe ze eventueel ook een eigen crème kunnen maken. Natuurlijk vertelt de heer Hua Song niet zijn diepste geheim over zijn eigen crème, want anders verliest hij op die manier zijn klanten. Het is wel van belang dat de groep tijdens de workshop bestaat uit hetzelfde geslacht. Tijdens de workshop vertelt de heer Hua Song namelijk over de crème van mannen en vrouwen. Wil je als vrouw of man zijnde wel graag de workshop volgen van het andere geslacht, dan is dat mogelijk als dat van tevoren even wordt aangegeven.

Tijdens de workshop zal de heer Hua Song meer vertellen over waar het proces van de crème begint. Voor dat je kan beginnen moet je natuurlijk wel de producten in huis hebben. Aangezien het hier gaat om een workshop zijn de benodigde producten voor u al gehaald. Tegen een vergoeding van 10 euro kunt al meedoen aan deze workshop. De heer Hua Song loopt tijdens zijn workshop rond en geeft van tevoren een uitleg hoe het gemaakt moet worden. Dit doet hij door middel van het voordoen. Het is mogelijk om tegelijkertijd met de heer Hua Song mee te werken aan de crème. Voor het beste resultaat is dat ook het handigst, zodat je geen tussenstappen vergeet. Het is ook belangrijk dat je erg goed oplet en van tevoren controleert of je alle benodigde producten voor je hebt liggen. Aan het eind van de workshop mag je natuurlijk je eigen creme mee naar huis nemen en stelt de heer Hua Song het zeer op prijs als je een review schrijft op zijn website.