Een webshop beginnen

Wegens groot succes is de heer Hua Song begonnen aan een webshop. Door de workshops is er nog meer vraag gekomen naar de verschillende soorten crèmes, waardoor dit besluit genomen moest worden. De marketing waar de heer Hua Song het dus met name van heeft is de mond tot mond marketing. Op deze manier merkte hij dat er steeds meer vraag kwam naar het bijwonen van de workshop, waardoor het ook handig was om een eigen webshop te hebben. De webshop bestaat tot nog toe uit verschillende soorten crèmes. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen. Op de webshop is er dus voor ieder wat wils. Tijdens de workshop is het ook mogelijk om gelijk al verschillende soorten crèmes te kopen. De heer Hua Song heeft namelijk ook gewoon een winkel waar men langs kan gaan.

Uitproberen in de winkel

mrgreenOm zeker te weten of je de goede crème koopt, is het mogelijk als je langs komt in de winkel, om de verschillende crèmes uit te proberen. Dit wordt gedaan, zodat de klant tevredenheid hoog blijft en je zeker weet dat je met de goede crème naar huis gaat die bij jou huidsoort past. Zelfs voor kleinere kinderen is er een crème gemaakt. Deze crème is gemaakt voor als de kleintjes last hebben van uitslag door bijvoorbeeld het dragen van de luier. Deze crème neemt de ontsteking in de onderhuid weg, waardoor de uitslag binnen een dag zal verdwijnen.

Festival

Wegens nieuwe ideeën in de toekomst is de heer Hua Song van plan om ook op festival te gaan staan. Hier hebben we het natuurlijk niet over een feestfestival, maar over een nieuw soort concept. Dit is iets dat nieuw is en hij zelf zal opzetten. Heb jij zelf ook iets wat te maken heeft met verzorging en lijkt het jou ook wat op tijdens dit festival achter een stand te staan dan is dat mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer Hua Song. Heeft u zelf geen bedrijf dat met verzorging te maken heeft, maar wilt u wel graag langskomen? Dan liggen de kaartjes in de winkel voor u klaar. Een kaartje voor dit festival kost maar 15 euro en koopt u er tegelijkertijd twee dan krijgt u het tweede kaartje voor maar 10 euro. Tijdens het festival is het mogelijk om de verschillende crèmes uit te proberen onder het genot van een hapje en een drankje.